Öğrenci Burs Başvurusu

Sadece İlahiyat Fakültesini kazanan ya da bu fakültelerde okuyan öğrenciler burs  başvurusu yapacaklardır. Ordu İlahiyat Vakfı Burs Başvuruları İnternet Sitemiz üzerinden buradaki formu doldurarak alınmaktadır. Doldurduğunuz form online olarak bize ulaşmaktadır. Burs başvurusunda bulunmak isteyen tüm öğrencilerimizin başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Formun sonundaki dosya ekleme bölümünden başvuran kişinin kimliğinin önlü arkalı resmini, ve kişisel fotoğrafını yüklemesi zorunludur. Okuyup da burs başvurusu yapan kişi ise mutlaka transkripini dosya ekine yüklemelidir.

1- Ordu İlahiyat Vakfından Burs Alan Öğrencilerin Vakfın Düzenlediği Etkinliklere Katılması Gerekmektedir.

2-Bu Başvuruyu Yapan öğrenciler vakfın burs verme koşullarını kabul etmiş sayılırlar.

3- Formun ekinde fotoğrafınızı, kimlik fotokopinizi, okuyarsanız transkripinizi gönderebilirsiniz.

İLETİŞİM ADRESİMİZ

Eğitim ve Araştırma Kütüphanesi, Selimiye Mahallesi, Elbiseciler Sok., No: 1/B Altınordu / Ordu.

• dummy0452 666 9000

• dummy0507 234 7643